Porvoon Autopalvelu - Autosi huoltoasiantuntija jo vuodestya 1986 AutoRing Varaosat ja Huolto Osatukku.fi Kahan kolmen (3) vuoden takuu
Yritysesittelymme Yrityksemme tuoreimmat uutiset Edustamamme tuotteet Laadukkaat palvelumme Laadukkaita tuontiautoja Olemme vahvasti useassa toiminnassa mukana Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja Porvoon Autokatsastus
 
 
Corner Seuraa meitä Facebookissa Seuraa meitä Twitterissä Seuraa meitä Instagramissa MiddleBar Porvoon Autopalvelun kotisivut Suomeksi Porvoon Autopalvelu website in English Porvoon Autopalvelu svensk hemsida MiddleBar Right
 
Klikkaa tästä ja katso myynnissä olevat automme
Autosi vakuutuspalvelut Autosi rahoituspalvelut
Lisäpalveluna Autopalveluturva Auto toivomustesi mukaan!
Olemme vuosien saatossa törmänneet usein asiakkaidemme esittämiin kysymyksiin, "myyttekö autoja?", "missä voin vaihtaa luotettavasti auton?". Edellä mainitut kysymykset herättivät meidät pohtimaan asiakkaidemme tarpeita myös automyynnin ja kokonaispalvelun näkökulmasta.

Haluamme palvella asiakkaitamme avoimin kortein ja rehellisesti, kuten olemme myös autokatsastus, korjaamo- ja varaosapuoltamme hoitaneet. Meille tyytyväinen asiakas on tärkeä ja siksi pyrimme aina hoitamaan työmme siten, että asiakassuhteemme vahvistuu tai syntyy uusi kestävä asiakkuus.

Päätimme rakentaa palveluistamme kokonaan uudenlaisen autokaupan.

Myyntiimme tulevat ajoneuvot, tutkitaan autokatsastuksen tarkastuslinjalla ja dokumentoidaan havaitut viat sekä mahdolliset puutteet. Dokumentin perusteella ajoneuvo korjataan ja tarvittaessa huolletaan ennen myyntiriviin siirtämistä. Myös kaikki tämä raportoidaan sinulle, ja saat auton mukana seuraavan dokumentin käyttöösi osaksi ajoneuvosi huoltohistoriaa.

Valtaosa myyntiin tulevista autoista on leasing käytöstä palautuneita hyväkuntoisia, noin kolme (3) vuotta vanhoja ja alle 100 000 km. ajettuja, huollettuja, tarkastettuja ja dokumentoituja laatu-vaihtoautoja.

Haluamme uudella konseptillamme tarjota Sinulle, autoileva asiakkaamme, helppouden. Tarjoamme saman katon alta kaiken, oikeaan hintaan, ammattitaidolla ja rehellisesti. Autopalvelu ei ole meille vain työpaikka, vaan haluamme tehdä työmme todella hyvin ja olla ylpeitä siitä. Uskomme vahvasti, että pystymme auttamaan myös sinua kaikissa autoiluun liittyvissä tarpeissasi.

Tervetuloa palveltavaksemme.

Ystävällisin terveisin,
Porvoon Autopalvelu Oy
Tomi Vilenius
Toimitusjohtaja

Olemme avanneet automyynnin!