Porvoon Autopalvelu - Autosi huoltoasiantuntija jo vuodestya 1986 AutoRing Varaosat ja Huolto Osatukku.fi Kahan kolmen (3) vuoden takuu
Företagetspresentation Oss nyheter Oss produkter Tjänster Bilförsjälning Vi sponsar Kontakta oss Bilbesiktning
 
 
Corner Facebook Twitter Instagram MiddleBar Porvoon Autopalvelun kotisivut Suomeksi Porvoon Autopalvelu website in English Porvoon Autopalvelu svensk hemsida MiddleBar Right
 
Highslide JS
 
Klikkaa ja pyydä tarjous autosi huoltotoimenpiteistä!
 
 
 
Highslide JS
Porvoon Autopalvelu Oy och Auto-Ring är Borgås största privata flermärkesbilverkstad och reservdelsaffär!

Porvoon Autopalvelu som tidigare var känd som märkesverkstad för bla. Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Mitsubishi och Seat är grundad 1986. Efter 21 verksamhetsår böt det välkända företaget ägare, då de nya unga företagarna Tomi Vilenius, Joona Tyyskä och Marko Simola övertog verksamheten. Samtidigt genomfördes en ”förnyelse” av företaget och i med det är Porvoon Autopalvelu ett företag som når upp till alla moderna standarder.

Vi arbetade tidigare i två olika fastigheter (Porvoon Autopalvelu och Auto-Ring) tills vi på sommaren 2013 fick nya fastigheter och båda företagen flyttade under samma tak. Vi vill hela tiden förbättra och utveckla våra tjänster så att allt som har med bilägandet att göra skulle för er som kund vara så lätt och enkelt att sköta som möjligt.

Idag betjänar vår sakkunniga och erfarna personal dig i våra två verkstäder som tilsammans har 15 lyftplatser. Det betyder att vi har resurser att reparera och serva både nya och äldre fordon. Dessutom erbjuder vi handtvättning av bilar så att er bil alltid skall vara ren och fin.

Vår personal är välskolad och vi har all den nyaste testutrustningen och specialverktygen så att även de mest krävande jobben kan bli utförda på rätt sätt. Vi betjänar er med ett team på 23 proffs och erbjuder er ett billigare alternativ än dyr märkesservice, men med minst lika hög kvalitet.

Vi strävar efter att alltid hjälpa er som kund, då ni behöver hjälp. Vi har också en egen bärgningsbil med vilken flyttande av fordon från plats till plats vid behov går lätt.

Vi är dessutom en av försäkringsbolagena godkänd bilverkstad och betjänar även då det är fågan om plåtarbeten eller krockskador på bilen. Vi är säkra på att vi finner en lösning även på det mest krångliga problemen.

Vi utför även gärna service och reparationer på mopedbilar.

Den höga kvaliteten på arbetet återspeglas även I våra reservdelar, på delar som är importerade av Kaha ger vi en garanti som täcker 3 år eller 100000km.

Obs! Obs! Via fungerar nu även som märkesrepresentant för Chatenet mopedbilar som håller hög kvalitet och ser bra ut.

Ni hittar oss på Östermalms industriområde, på adressen Verkstadsvägen 21b.

Välkomna att bekanta er med våra hemsidor, tjänster och produkter!

Må du ha ett hurdant problem som hellst med din bil, så fixar vi det garanterat!

PS. Du kommer väl ihåg att regelbundet serva din bil så att garantin hålls ikraft.

Klikkaa ja katso Suomen Yritysvalioiden meille myöntämä sertifikaatti siitä kuinka meillä on tyytyväisimmät asiakkaat! Klikkaa ja lue Yrityskuvalehden artikkeli meistä
Även Suomen Yritysvaliots kundnöjdhetsundersökning bekräftar det, Vi har bevisligen de nöjdaste kunderna!
Tack för förtroendet. Vi tar med stolthet imot dehär sertifikatet och strävar efter att betjäna er ännu bättre I fortsättningen.

Highslide JS