Porvoon Autopalvelu - Autosi huoltoasiantuntija jo vuodestya 1986 AutoRing Varaosat ja Huolto Osatukku.fi Kahan kolmen (3) vuoden takuu
Yritysesittelymme Yrityksemme tuoreimmat uutiset Edustamamme tuotteet Laadukkaat palvelumme Laadukkaita tuontiautoja Olemme vahvasti useassa toiminnassa mukana Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja Porvoon Autokatsastus
 
 
Corner Seuraa meitä Facebookissa Seuraa meitä Twitterissä Seuraa meitä Instagramissa MiddleBar Porvoon Autopalvelun kotisivut Suomeksi Porvoon Autopalvelu website in English Porvoon Autopalvelu svensk hemsida MiddleBar Right
 
Highslide JS
 
Klikkaa ja tutustu kesärengashinnastoomme!
 
Highslide JS
 
Dräger Alcotest 3820
 
Porvoon Autopalvelusta Mobil 1 Express öljynvaihtopiste - Palvelukokonaisuus laajenee entisestään!

Porvoon Tarmolan teollisuusalueella toimivat Porvoon Autopalvelu Oy ja Auto-Ring Oy ovat nyt myös Mobil 1 Express öljynvaihtopiste ja näin autoileva asiakas saa saman katon alta kaikki autoonsa liittyvät palvelut huolloista tarvikkeisiin, varaosiin ja aina katsastuspalveluihin saakka.

Porvoon Autopalvelu Oy ja Auto-Ring Oy ovat vakuutusyhtiöiden hyväksymä autokorjaamo, jossa on yhteensä 15 nosturipaikkaa. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta huoltaa ja korjaa kaikki vanhat ja uudet autot, automerkkiin ja malliin katsomatta. Lisäksi yrityksen tarjoama varaosapalvelu kattaa kolmen (3) vuoden ja 100000km takuun.

17 ammattilaisen voimin palvelevat perinteikkäät autonhuoltopalveluja toteuttavat yritykset tarjoavat nyt myös ripeää Mobil 1 Express öljynvaihtopalvelua, jossa nopeasti ja vaivattomasti ilman ajanvarausta autoilija voi käydä vaihdattamassa autonsa öljyt. Näin täyden palvelun autotalo pitää entisestään parempaa huolta autosi hyvinvoinnista.

- Olemme täyden palvelun autotalo, jonka katon alta saat mm. autosi huollot, korjaukset, pesut, renkaat, vanteet, varaosat, katsastuspalvelut, kolarikorjaukset, maalaukset, tuulilasit sekä vuokra- ja sijaisautot. Nyt uutena palveluna vaihdamme autosi öljyt ilman ajanvarausta ja siten turvaamme autosi toimintakyvyn samalla kun vaikkapa nautiskelet kupin kuumaa kahviamme, toimitusjohtaja Tomi Vilenius kertoo.

- Me Porvoon Autopalvelussa olemme määrätietoisesti rakentaneet laadukasta palvelukokonaisuutta ja nyt Mobil 1 Express öljynvaihdot ovat erinomainen lisä kattaviin palveluihimme. Olemme jo vuosia ratkoneet asiakkaidemme autojen ongelmia ja saaneet ne takuuvarmasti kuntoon ja näin pystymme antamaan kalliin merkkihuollon palvelut edullisempaan hintaan. Tyytyväiset asiakkaamme ovat mahdollistaneet kasvumme ja siten olemme ylpeitä saadaksemme vastaisuudessa olla myös Mobil 1 Express -öljynvaihtopiste, Vilenius jatkaa.

Seuraavaksi automaattivaihteistojen huollot

Työpajatie 21b osoitteessa palvelevat Porvoon Autopalvelu Oy, Auto-Ring Oy ja Porvoon Autokatsastus Oy jatkavat palvelukokonaisuuden laajentamista ottamalla huoltovalikoimaan autojen automaattivaihteistojen huoltopalvelut ainutlaatuisena tekniikkana, joka takaa 100% öljynvaihtuvuuden.

- Perinteisillä tavoilla suoritettu automaattivaihteistojen öljynvaihto jättää järjestelmään jopa 40% vanhaa öljyä. Nyt meillä on, ainoana porvoolaisena autonhuoltamoyrityksenä, käytössä tekniikka, joka takaa 100% öljynvaihdon ja siten pidentää autosi automaattivaihteiston elinikää. Samalla voimme myös suorittaa vaihteiston pesun ja näin autosi toimintakyky säilyy Suomen karuissa olosuhteissa, Vilenius kertoo.


Porvoon Autopalvelulle Itä-Uudenmaan Yrityspalkinto

Highslide JS
Highslide JS
Järjestyksessään 17. kerran myönnetyn Helsingin seudun kauppakamarin Itä-Uudenmaan kauppakamariyksikön perinteisen Yrityspalkinnon on voittanut Porvoon Autopalvelu Oy, joka on vuosina 2010-2014 onnistunut voimakkaasti kasvattamaan liikevaihtoaan, yltänyt hyvään tulokseen sekä palkanut lisää työntekijöitä. Yrityspalkinnon valinnassa painoi liiketoiminnan pitkäjänteinen ja voimakas kehittäminen, jota palkinnon teeman mukaisesti Porvoon Autopalvelu on näinä taloudellisesti haastavina aikoina onnistunut määrätietoisesti kehittämään.

- Olemme positiivisesti yllättyneitä ja erittäin iloisia tästä hienosta uutisesta jonka saimme kuulla. Näin ollen arvostamme palkintoa suuresti, kommentoi toimitusjohtaja Tomi Vilenius ja jatkaa, - On hienoa että meidän määrätietoista työtä yrityksemme parissa arvostetaan tälläisella hienolla palkinnolla. Olemme taloudellisesti haastavista ajoista huolimatta pyrkineet kasvattamaan palveluitamme voimakkaasti ja ajatuksenamme on alusta lähtien ollut rakentaa kokonaan uusi erillainen palvelukonsepti, jossa autoileva asiakas saa kaikki autoihin liittyvät palvelut saman katon alta. Mielestämme olemme onnistuneet luomaan hyvän palvelukokonaisuuden ja kokemukset ja palaute on ollut positiivista.

Samoilla linjoilla oli myös palkintolautakunta.

- Porvoon Autopalvelu Oy on toimialallaan ja toimialueellaan kasvuyritys, jollaisia Itä-Uudellamaalla tarvitaan. Yrityksen suhteellinen kasvu kaikilla tarkastelumittareilla on erittäin voimakas, kiittelee Itä-Uudenmaan Yrityspalkinto 2015 -palkintolautakunnan puheenjohtaja Risto Volanen.

Yrityskilpailuun osallistui lähes 30 itäuusmaalaista yritystä, jotka taantumankin aikana ovat jaksaneet uida vastavirtaan.


Porvoon halvin rengashotelli?! Vain 130eur / vuosi !!!
Palvelumme kattaa renkaiden vaihdon (2krt / vuosi), pesun ja säilytyspalvelun.
Myymme renkaat todella edullisesti ->
Ota yhteyttä ja kysy tarjous!!!


Optimointiohjelmat ajoneuvoihin
Tarjoamme voimaa, vääntöä ja taloudellisuutta ajoneuvoihin!
Optimointiohjelmilla saat ajoneuvoosi paremman väännön, herkemmän ajettavuuden ja pienemmän kulutuksen. Optimointiohjelman hinta henkilö- ja pakettiautoon 590 eur , raskaskalusto/kuorma-auto/työkoneet 1190 eur.
Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!!!Steinbauer TÜV-hyväksytyt laatuboksit nyt meiltä!
Laadukas Steinbauer lisäboxi jolla on myös TÜV-hyväksynnän ! Sopii sekä bensiini että dieselmoottoreihin sekä turbolla että ilman. Sopii myös uusimpiin Commonrail-tekniikalla oleviin dieseleihin.

Steinbauer on edistyksellinen elektroninen laite joka pystyy poistamaan kompromissit jotka yleensä ovat sisäänrakennettu alkuperäiseen ohjelmistoon. Optimoimalla polttoaineensyöttöä, sytytyksensäätöä/ruiskutusennakkoa Steinbauer tuo sinulle aivan uudenlainen ajonautinnon. Lisäboksi ei vaikuta suoranaisesti ahtopaineeseen tai Commonrail-paineeseen. Steinbauer boksit kehitetään ja testataan automallikohtaisesti, tämä takaa toimivuuden. Useimmat boksit ovat myös saaneet Tüv-hyväksynnän jossa on tutkittu auton turvallisuutta asentamisen jälkeen, sekä moottorin ja päästöjen osalta että myös jarrujen ja pyöräripustuksien kannalta. Valmistusprosessilla on myös ISO9001 laatusertifikaatti. Tämä tekee Steinbauer-boksista turvallisen.


Tutustu muihin uutisiimme ja tarjouksiimme!

Katsastustarkastus 75 eur sis. tarkastuksen + pakokaasu / OBD-mittauksen Ilmastointihuolto 90 eur sisältää 500g kylmäainetta, väriaine ja kompressorin öljy Tuulilasin vaihdot IDH-Clas alkaen 200 eur sisältäen asennuksen Öljyn vaihdot ilman ajanvarausta
Klapikoneet Olemme virallinen KONI iskunvaimentajien edustaja Ruohonleikkurit Nestekaasu 11 kg Terästäyttö VAIN 22eur
Renkaat ja vanteet huippuhintaan! Kysy tarjous! Smart Start alkolukko 1050 eur + asennus Autosi vikakoodien luku ja nollaus Exide akut - Kysy tarjous
Lumilingot Asuntoauton vuokraus Chatenet mopoautot