Porvoon Autopalvelu - Autosi huoltoasiantuntija jo vuodestya 1986 AutoRing Varaosat ja Huolto Osatukku.fi Kahan kolmen (3) vuoden takuu
Yritysesittelymme Yrityksemme tuoreimmat uutiset Edustamamme tuotteet Laadukkaat palvelumme Laadukkaita tuontiautoja Olemme vahvasti useassa toiminnassa mukana Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja Porvoon Autokatsastus
 
 
Corner Seuraa meitä Facebookissa Seuraa meitä Twitterissä Seuraa meitä Instagramissa MiddleBar Porvoon Autopalvelun kotisivut Suomeksi Porvoon Autopalvelu website in English Porvoon Autopalvelu svensk hemsida MiddleBar Right
 
Klikkaa ja lue lehtiartikkeli meistä!
 
Highslide JS
 
Klikkaa ja pyydä tarjous autosi huoltotoimenpiteistä!
 
 
 
Klikkaa ja tutustu talvirengashinnastoomme!
 
Highslide JS
 
Porvoon Autopalvelu Oy ja Auto Ring on Porvoon suurin yksityinen autojen monimerkkikorjaamo ja varaosaliike!

Aikoinaan mm. Fiatin, Ladan, Lancian, Alfa Romeon, Mitsubishin ja Seatin merkkikorjaamona tunnettu Porvoon Autopalvelu on perustettu vuonna 1986. 21 toimintavuoden jälkeen arvostettu yritys vaihtoi omistajaa kun uudet nuoret yrittäjät kun Tomi Vilenius, Joona Tyyskä ja Marko Simola hyppäsivät ruoriin ja tekivät "nuorennusleikkauksen" jonka myötä Porvoon Autopalvelu vastaa nyt nykypäivän tarpeita.

Toimimme aikaisemmin kahdessa toimipisteessä (Porvoon Autopalvelu ja Auto-Ring) kunnes kesällä 2013 saimme uudet toimitilat ja molemmat yritykset muuttivat saman katon alle. Haluamme jatkuvasti parantaa ja kehittää palvelujamme jotta kaikki autoihin liittyvät toimenpiteet olisivat kannaltasi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta hoitaa.

Tänään kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta palvelee sinua kahdessa korjaamossamme yhteensä viidentoista (15) nosturipaikan voimin ja sen myötä toimitiloissamme on kaikki valmiudet huoltaa ja korjata kaikki uudet sekä vanhat autot - automerkkiin katsomatta. Lisäksi auton käsipesupalvelumme pitää autosi siistinä.

Henkilökuntamme on koulutettua ja meillä on käytössämme viimeisimmät testerit sekä erikoistyökalut jotta vaikeammatkin työt korjaamme oikealla tavalla. Palvelemme sinua yhteensä 17 ammattilaisen voimin ja annamme sinulle vaihtoehdon kalliille merkkihuollolle tarjoamalla samat palvelut edullisempaan hintaan.

Pyrimme aina auttamaan asiakasta, kun hän apua tarvitsee. Meillä on käytössä myös oma hinausauto, jolla autojen siirrot onnistuu vaivattomasti.

Olemme myös vakuutusyhtiöiden hyväksymä autokorjaamo ja siten aloittaneet myös palvelemaan autojen peltitöiden saralla! Olemme varmoja että pystymme ratkaisemaan kaikki vaativammatkin ongelmat!

Myös mopoautojen huollot ja korjaukset ovat meille tervetulleita.

Työn korkea laatu näkyy myös varaosissa, myönnämme Kahan maahantuomille varaosille kolmen (3) vuoden ja 100000 km takuun.

HUOM HUOM! Olemme nyt myös laadukkaiden ja näyttävien Chatenet mopoautojen edustaja Porvoossa. Kauttamme saat autot sekä niiden huollot ja varaosat.

Toimimme Porvoossa Tarmolan alueella, aivan Loviisantien varressa, osoitteessa Työpajatie 21.

Tervetuloa tutustumaan kotisivuihimme, palveluihimme ja edustamiimme tuotteisiin!

Olipa ongelma autosi kanssa mikä tahansa, me hoidamme sen takuuvarmasti kuntoon!

PS: Muistathan, että kun huollatat meillä niin autosi takuu säilyy!

Olemme täyden palvelun autokorjaamo Porvoon Tarmolassa!

Klikkaa ja katso Suomen Yritysvalioiden meille myöntämä sertifikaatti siitä kuinka meillä on tyytyväisimmät asiakkaat! Klikkaa ja lue Yrityskuvalehden artikkeli meistä
Suomen Yritysvalioiden asiakastyytyväisyyskin sen kertoo - Meiltä löytyy todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat! Kiitos luottamuksesta - Ylpeänä otamme tämän sertifikaatin vastaan ja tulemme jatkossakin kehittämään palvelujamme ja palvelemaan Sinua entistä paremmin!