PORVOON AUTOPALVELUSSA MOBIL 1 EXPRESS ÖLJYNVAIHTOPISTE – PALVELUKOKONAISUUS LAAJENEE ENTISESTÄÄN!

 

Porvoon Tarmolan teollisuusalueella toimivat Porvoon Autopalvelu Oy ja Auto-Ring Oy ovat nyt myös Mobil 1 Express öljynvaihtopiste ja näin autoileva asiakas saa saman katon alta kaikki autoonsa liittyvät palvelut huolloista tarvikkeisiin, varaosiin ja aina katsastuspalveluihin saakka.

Porvoon Autopalvelu Oy ja Auto-Ring Oy ovat vakuutusyhtiöiden hyväksymä autokorjaamo, jossa on yhteensä 15 nosturipaikkaa. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta huoltaa ja korjaa kaikki vanhat ja uudet autot, automerkkiin ja malliin katsomatta. Lisäksi yrityksen tarjoama varaosapalvelu kattaa kolmen (3) vuoden ja 100000km takuun.

17 ammattilaisen voimin palvelevat perinteikkäät autonhuoltopalveluja toteuttavat yritykset tarjoavat nyt myös ripeää Mobil 1 Express öljynvaihtopalvelua, jossa nopeasti ja vaivattomasti ilman ajanvarausta autoilija voi käydä vaihdattamassa autonsa öljyt. Näin täyden palvelun autotalo pitää entisestään parempaa huolta autosi hyvinvoinnista.

– Olemme täyden palvelun autotalo, jonka katon alta saat mm. autosi huollot, korjaukset, pesut, renkaat, vanteet, varaosat, katsastuspalvelut, kolarikorjaukset, maalaukset, tuulilasit sekä vuokra- ja sijaisautot. Nyt uutena palveluna vaihdamme autosi öljyt ilman ajanvarausta ja siten turvaamme autosi toimintakyvyn samalla kun vaikkapa nautiskelet kupin kuumaa kahviamme, toimitusjohtaja Tomi Vilenius kertoo.

– Me Porvoon Autopalvelussa olemme määrätietoisesti rakentaneet laadukasta palvelukokonaisuutta ja nyt Mobil 1 Express öljynvaihdot ovat erinomainen lisä kattaviin palveluihimme. Olemme jo vuosia ratkoneet asiakkaidemme autojen ongelmia ja saaneet ne takuuvarmasti kuntoon ja näin pystymme antamaan kalliin merkkihuollon palvelut edullisempaan hintaan. Tyytyväiset asiakkaamme ovat mahdollistaneet kasvumme ja siten olemme ylpeitä saadaksemme vastaisuudessa olla myös Mobil 1 Express -öljynvaihtopiste, Vilenius jatkaa.

 

SEURAAVAKSI AUTOMAATTIVAIHTEISTOJEN HUOLLOT

Työpajatie 21b osoitteessa palvelevat Porvoon Autopalvelu Oy, Auto-Ring Oy ja Porvoon Autokatsastus Oy jatkavat palvelukokonaisuuden laajentamista ottamalla huoltovalikoimaan autojen automaattivaihteistojen huoltopalvelut ainutlaatuisena tekniikkana, joka takaa 100% öljynvaihtuvuuden.

– Perinteisillä tavoilla suoritettu automaattivaihteistojen öljynvaihto jättää järjestelmään jopa 40% vanhaa öljyä. Nyt meillä on, ainoana porvoolaisena autonhuoltamoyrityksenä, käytössä tekniikka, joka takaa 100% öljynvaihdon ja siten pidentää autosi automaattivaihteiston elinikää. Samalla voimme myös suorittaa vaihteiston pesun ja näin autosi toimintakyky säilyy Suomen karuissa olosuhteissa, Vilenius kertoo.